Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

BBQ Classics Manuel grillstarter

  Del

  zoom
  BBQ Classics Manuel grillstarter

  Hvis du er en sand grillmester en rigtig mr. Grill Bill, så kan du ikke gå ned på grilludstyr, og derfor bør denne BBQ Classics grillstarter være et must i din grillværktøjskasse. Det er en blæser, som er meget nyttig, når du skal fyre op i grillen, fordi gæsterne er på vej til den årlige grillfest. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 39,00

  Vejl. pris kr 79,00

  -51%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Hvis du er en sand grillmester en rigtig mr. Grill Bill, så kan du ikke gå ned på grilludstyr, og derfor bør denne BBQ Classics grillstarter være et must i din grillværktøjskasse. Det er en blæser, som er meget nyttig, når du skal fyre op i grillen, fordi gæsterne er på vej til den årlige grillfest.

  Når kullene er hældt på grillen, men ikke rigtig vil fænge, så er denne BBQ Classics Manuel grillstarter din redning. Drej på håndtaget, og luften begynder at blæse på gløderne, så de blusser op til flammer. Man kan vel nærmest kalde den en blæsebælg – bare i et smartere design.

  Grillstarter, der puster liv i festen

  Du kan også bruge den, hvis du skal tænde bål – et hyggebål i haven til snobrød og skumfiduser eller sankthansbålet til midsommer.

  Grillblæseren måler 8 x 25,5 x 8 cm og har en lille plastikkrog til at hænge den op i.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /