Om os Kundeservice
Telefon: 71 99 56 46 Skriv til os: [email protected]

Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 340 gange

Batteri cover til iphone 6/6s/7 - 2600mAh

  Del

  zoom
  Batteri cover til iphone 6/6s/7 - 2600mAh
  Set 340 gange

  Tag forbehold mod ridser og skrammer med det helt unikke og gennemtænkte batteri cover til din iPhone, der effektivt beskytter mod hverdagens skader, mens det supplerer strøm til det indbyggede batteri i din iPhone, så du altid har en opladt telefon på dig, hvad enten du er på farten eller sidder ude i haven. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 199,00

  Vejl. pris kr 279,00

  -29%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Tag forbehold mod ridser og skrammer med det helt unikke og gennemtænkte batteri cover til din iPhone, der effektivt beskytter mod hverdagens skader, mens det supplerer strøm til det indbyggede batteri i din iPhone, så du altid har en opladt telefon på dig, hvad enten du er på farten eller sidder ude i haven. Læs mere nedenfor.

  Stærke materialer, stærk beskyttelse
  Med et cover konstrueret af stærke materialer undgår du beskadigelse af din iPhones skrøbelige glatte overflade, der har tendens til at smutte mellem hænderne på dig, så den havner på gulvet eller asfalten, og efterlader dig med en sørgelig udgave af en splintret eller helt igennem beskadiget telefon.

  Dette batteri cover er designet i særligt slidstærkt og modstandsdygtigt plast, der giver dig en stærk beskyttelse af din iPhone, så du undgår at beskadige den ved tab, stød eller slag – alt imens coveret også sørger for et fuldt opladt batteri!

  Li-Polymer, sikkert og kompakt
  Batteri coveret til iPhone 6/6S er udviklet med et Li-Polymer batteri, som er et miljørigtigt genopladeligt batteri, der har mange af de samme fordele som Li-Ion, men som blot er en ultra tynd og let udgave af Li-Ion batteriet, så coveret både vejer og fylder mindre, og derved føles godt i din hånd, fordi det ikke går på kompromis med kompakthed.

  Li-Polymer batteriet i dette cover har den højeste energitæthed iblandt genopladelige batterier, så det kan aflevere store mængder strøm på grund af dets relativt lave interne modstand sammenlignet med andre batterityper – det gør naturligvis batteriet specielt god til at levere strøm til din iPhone, hvor både lav vægt og lang driftstid er af stor betydning.

  Af sikkerhedshensyn har batteriet endvidere et beskyttelseskredsløb indbygget, der forhindrer batteriet i at blive ødelagt ved opladning, fordi det sikrer mod kortslutning, overstrømforsyning, overophedning, overbelastning og overopladning, så både du, din iPhone og dit cover er i sikkerhed under en opladning.

  2600mAh, dobbelt så effektivt
  mAh er en forkortelse for ”milliampere-hours” (”milliampere per timer”) og er en måling af batteriets kapacitet/driftstid – ”jo mere mAh, desto længere batterilevetid” er en lille fingerregel, der kan hjælpe dig med at vælge rigtigt, når du er på jagt efter et effektivt eksternt batteri eller power bank til din telefon.

  Med dette batteri cover kan du fremover nøjes med at oplade din telefon betydeligt færre gange end normalt, for hvor langt de fleste batteri covere på markedet ligger på mellem 1400mAh og 2000mAh, da giver dette batteri cover dig i stedet 2600mAh, hvilket svarer til mere end dobbelt så meget mAh som i batteriet på din iPhone.

  Dette batteri cover løser hurtigt og effektivt laveffekt problemer for dine enheder, mens du er fri for at være afhængig af stikket i væggen, for i modsætning til de fleste batteri covere derude, der kun giver din telefon 0.5A (ampere) at arbejde med, når den oplader i coveret, da får du med dette cover en ydeevne på 1.0A, hvilket er 50% mere effektivitet og svarer til samme hastighed for en opladning, som når du oplader din telefon direkte fra en stikkontakt (1.0A).

  MFI-certificeret, udviklet til iEnheder
  Batteri coveret er endvidere udviklet med en Apple-godkendt chip i sig, så det fungerer lige så godt sammen med din iPhone, som Apples egne originale opladerenheder. Det stiller dig en garanti for sikkert brug og fuld kompatibilitet sammen med din iPhone, selvom coveret ikke er Apples eget produkt.

  Dobbelt op på sikkerhed!

  Indhold
  1 x Batteri cover til iPhone

  Specifikationer
  Kapacitet/driftstid: 2600mAh 
  Input: 5.0V 1.0A
  Output: 5,0 ± 0,25 V 1.0A
  Dimensioner: 151 x 71,2 x 14, 7 mm
  Vægt: 96,5 g

  Kompatibel med
  iPhone 6S (4,7-tommer)
  iPhone 6 (4,7-tommer)

  Iphone 7

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /