Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Bakke i naturlig bambustræ

  Del

  zoom
  Bakke i naturlig bambustræ

  En bambusbakke er ideel, når du gerne vil servere morgenmaden, aftenteen eller noget tredje på en bakke, der er økologisk, naturlig, robust, fri for allergener og så oven i købet ser hamrende smuk ud. Flere informationer herunder. Læs mere om produktet

  Kr. 119,00
  -0%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  En bambusbakke er ideel, når du gerne vil servere morgenmaden, aftenteen eller noget tredje på en bakke, der er økologisk, naturlig, robust, fri for allergener og så oven i købet ser hamrende smuk ud. Flere informationer herunder.

  Bakken her er lavet af bambustræ. Den har en overflade der måler ca. 44 L x H 5,5 x B 30, så der er rigeligt med plads til både kaffekopperne og tebirkesene og avisen søndag morgen, når der rigtig skal hygges igennem. Eller til aftenhyggen, når du er alene hjemme og lige skal have et glas vin, lidt snacks og en god bog med ind til sofaen.

  Serveringsbakke i enkelt design

  Bakken er udstyret med et udskåret greb i hver side, så den er nem at håndtere. Den er meget stilren i sit design og har et unikt, naturligt og asymmetrisk mønster på grund af bambustræets årer. En bakke, der vil pynte i ethvert køkken.

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /
  thumb