Om os Kundeservice
Telefon: 71 99 56 46 Skriv til os: [email protected]

Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Bambus skostativ/bænk

  Del

  zoom
  Bambus skostativ/bænk

  En skoreol i entreen eller bryggerset holder orden i skoene. En skoreol af bambus som denne holder både orden i skoene og tilfører din indretning et flot og naturligt pift. Skoreolen kan stå frit i rummet eller op ad en væg. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 449,00

  Vejl. pris kr 499,00

  -10%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  En skoreol i entreen eller bryggerset holder orden i skoene. En skoreol af bambus som denne holder både orden i skoene og tilfører din indretning et flot og naturligt pift. Skoreolen kan stå frit i rummet eller op ad en væg.

  Denne trendy skoreol af bambus måler 80 cm i længden, 30 cm i bredden og er 40 cm høj, så der er nemt plads til de sko, du bruger i hverdagen. Og du får en helt unik reol, da farvenuancen på bambus skifter afhængig af plantens voksested og alder.

  Til andet end sko

  Skoreolen er super dekorativ og kan bruges til andet end sko. F.eks. kan den nederste hylde bruges til sko og den øverste til en grøn plante, en kurv til nøgler og måske en gruppe LED bloklys til at skabe hygge og hjemlig stemning, så snart du eller dine gæster kommer inden for døren.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...