Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Balancebræt

  Del

  zoom
  Balancebræt

  Træn og styrk din koordination, udholdenhed, balance og reaktionsevne, forebyg skader eller genoptræn dine muskler og led med dette balancebræt, der er ideelt til brug i dit hjem eller på dit arbejde. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 199,00

  Vejl. pris kr 249,00

  -20%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Træn og styrk din koordination, udholdenhed, balance og reaktionsevne, forebyg skader eller genoptræn dine muskler og led med dette balancebræt, der er ideelt til brug i dit hjem eller på dit arbejde. Læs mere nedenfor.

  Regelmæssig træning på et balancebræt er en fast rutine for professionelle sportsudøvere, fordi balancering på brættet forebygger og reducerer skader i ankler og knæ med op til 75%, samt styrker led og øger stabilitet.

  Dette fitness balancebræt er udviklet til at styrke dine led og store muskelgrupper i din krop (mave, balder, ben), så du bliver sikret mod overbelastning. Dine musklers ledbånd bliver forstærket markant ved jævnligt brug, mens balancebrættet også øger din kernestyrke og smidighed, hvilket endvidere gør det ideelt til genoptræning af dine knæ eller ankler efter skader.

  Balancebrættet er et fantastisk tilbud til dig der foretrækker træning foran fjernsynet, mens du ser nyheder eller serier, eller som har et stillesiddende arbejde og gerne vil have adgang til træning på kontoret. Derudover er dette balancebræt nemt at have liggende i dit skab eller under din seng, når ikke det er i brug, og kan nemt tages frem igen, når du har tid og lyst til at træne.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /