Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 168 gange

Back Stretcher - Rygstrækker Pude

  Del

  zoom
  Back Stretcher - Rygstrækker Pude
  Set 168 gange

  Genial pude til at få strakt ryggen ud! Den perfekte måde at strække ryggen ud på! Nænsom og behageligt! Modvirker ømme muskler, fjerner tryk på rygsøjlen og øger flexibiliteten! Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 149,00

  Vejl. pris kr 299,00

  -50%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre
  Genial pude til at få strakt ryggen ud! Den perfekte måde at strække ryggen ud på! Nænsom og behageligt! Modvirker ømme muskler, fjerner tryk på rygsøjlen og øger flexibiliteten!

  Brug 5 min. hver dag derhjemme eller i frokostpausen og giv dig selv og din ryg et pusterum! Tusindevis af danskere går rundt med større eller mindre rygproblemer, som virker generende i løbet af dagen! - Men med denne Back Stretcher kan du nu lave en simpel udstrækning af ryggen, som vil gøre mange gode ting for dig.

  Back Stretcher er en nøje designet "Pude", som hvis krumning gør at du får den perfekte udstrækning af ryggen! Udstrækningen går ind og løsner op omkring dine ømme muskler, den letter evt. tryk omkring rygsøjlen, den øger flexibiliteten i din ryg og den giver dig en meget bedre holdning, som vil kkomme dig til gavn når du går, sidder ned og står op i mange timer af gangen.

  Back Stretcher giver dig det lille boost, som gør at du kan klare dagen uden at føle dig træt og øm i ryggen.
  Puden er polstret og føles behagelig at ligge på. 

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /