Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 419 gange

Automatisk tørresnor med udtræk

  Del

  zoom
  Automatisk tørresnor med udtræk
  Set 419 gange

  Når pladsen er trang, er denne tørresnor med udtræk en fantastisk opfindelse. Den fylder ikke meget, når den ikke er i brug. Den har 14 m line, men du behøver ikke rulle mere ud, end du har brug for. Der medfølger ikke tøjklemmer. Se flere informationer længere nede på siden.   Læs mere om produktet

  Kr. 99,00
  -0%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Når pladsen er trang, er denne tørresnor med udtræk en fantastisk opfindelse. Den fylder ikke meget, når den ikke er i brug. Den har 14 m line, men du behøver ikke rulle mere ud, end du har brug for. Der medfølger ikke tøjklemmer. Se flere informationer længere nede på siden.

   

  Tørresnoren har et ”hus”, der måler 30 x 5,5 x 6 cm (LxBxH). Det er hvidt, så det passer ind i stort set hvilken som helst indretning. Huset sørger for, at beskytte linerne mod støv og fugt, når de er rullet op, så du altid har rene, tørre liner.

  Tørresnor – nem at bruge

  Du monterer huset med de medfølgende skruer, og monterer krogene i den modsatte væg. Træk ”hylden” med linen ud af huset, og fæstn den til krogene i væggen. Stram på knappen på huset, så linen sidder helt stram. Du er nu klar til at bruge din tørresnor.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...