Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 110 gange

Atomic Kortholder og powerbank

  Del

  zoom
  Atomic Kortholder og powerbank
  Set 110 gange

  Med denne kortholder passer du ikke alene usandsynligt godt og ansvarligt på dine betalingskort, du kan også opbevare dine penge, billeder og kørekort samt andre værdifulde ting i den og endda oplade din smartphone med den. Læs mere om produktet

  Kr. 399,00
  -0%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Med denne kortholder passer du ikke alene usandsynligt godt og ansvarligt på dine betalingskort, du kan også opbevare dine penge, billeder og kørekort samt andre værdifulde ting i den og endda oplade din smartphone med den.

  Vær fuldstændig tryg, når du opbevarer dine kreditkort i denne Atomic kortholder og pung. Selv den bedste kortscanner kan ikke aflæse dit kort igennem dem. Derfor er det da også oplagt at gemme andre værdifulde genstande i den. Og det er der også gjort plads til med alle dens mange ruminddelinger.

  Og så har den endda stik, så du kan oplade din smartphone, når du er på farten og ikke lige har en stikkontakt og dit opladekabel ved hånden.

  Robust kortholder

  Kortholderen er så robust, at selvom du taber den, og den bliver kørt over, sker der ikke noget med den eller dens indhold. Alligevel er den let som en fjer og har en størrelse, der passer lige ned i en lomme.

  Indbygget Powerbank: 2500 Mah (svarende til 1-2 ganges opladning af en almindelig smartphone)

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /