Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 102 gange

Arti Casa Urtepotteskjuler m. tavlelak

  Del

  zoom
  Arti Casa Urtepotteskjuler m. tavlelak
  Set 102 gange

  Sår du selv dine krydderurter – eller andre små planter – eller har du bare svært ved at se forskel på citronmelisse og mynte, når du har smidt emballagen ud? Så er disse tre urtepotteskjulere lige noget for dig. De har nemlig tavlelak på ydersiden, så du kan skrive, hvilken plante, der er eller er på vej i potten. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 49,00

  Vejl. pris kr 149,00

  -67%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Sår du selv dine krydderurter – eller andre små planter – eller har du bare svært ved at se forskel på citronmelisse og mynte, når du har smidt emballagen ud? Så er disse tre urtepotteskjulere lige noget for dig. De har nemlig tavlelak på ydersiden, så du kan skrive, hvilken plante, der er eller er på vej i potten.

  Urtepotteskjulerne her fra Arti Casa kan bruges igen og igen. Du skriver nemlig på dem med kridt, som du så nemt kan vaske af igen, når krydderurten er flyttet ud i urtebedet, er visnet eller bare er brugt op. Kridtet medfølger ikke, men sælges separat.

  Hvad hedder krydderurterne?

  Du kan sikkert kende de mest almindelige krydderurter fra hinanden – purløg, persille, basilikum osv. – men hvad med estragon, oregano eller salvie? Sæt potterne med krydderurterne i små keramikpotteskjulere, og skriv navn på dem. Potterne har også den fordel, at du kan vande krydderurterne i dem, for der er ikke hul i bunden.

  Egenskaber:

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /