Om os Kundeservice
Telefon: 71 99 56 46 Skriv til os: [email protected]

Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 144 gange

Argan Oil Foot pack - Fodbehandling

  Del

  zoom
  Argan Oil Foot pack - Fodbehandling
  Set 144 gange

  Argan Oil fodbehandling tilbyder dig en genvej til sunde og smukke fødder. Behandlingen består af en unik blanding af naturlige olier, mineraler og fedtsyrer, der omgående fremmer reparation og skader på dine fødder, og som opretholder en sund hud, samt negle og hæle. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Kr. 25,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Argan Oil fodbehandling tilbyder dig en genvej til sunde og smukke fødder. Behandlingen består af en unik blanding af naturlige olier, mineraler og fedtsyrer, der omgående fremmer reparation og skader på dine fødder, og som opretholder en sund hud, samt negle og hæle. Læs mere nedenfor.

  Argan Oliens intensive fodbehandling er beriget med Argan olie og Shea Butter, der trænger dybt ind i din hud og mindsker callus ophobning, og som effektivt hjælper dig med at reparere og blødgøre dybe revner og ujævnheder på fødder. Olien indeholder desuden anti-aging egenskaber, der er rig på vitaminer – særligt E vitamin.

  Vejledning
  Vask dine fødder grundigt og tør dem derefter af. Fordel et jævnt lag på dine fødder og lad det virke i 15-20 minutter. Gentag gerne behandlingen efter behov for optimal virkning.

  Anvend olien umiddelbart efter brud på emballage, undgå kontakt med øjne og opbevar olien utilgængeligt for børn.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...