Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 134 gange

Anti stress malebog

  Del

  zoom
  Anti stress malebog
  Set 134 gange

  Denne interaktive antistress malebog tager dig med på en rejse gennem 117 sider med fantastiske tegninger og mandalas, som er beregnet til afslapning, inspiration, kreativitet og lindring af stress. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 49,00

  Vejl. pris kr 99,00

  -51%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Denne interaktive antistress malebog tager dig med på en rejse gennem 117 sider med fantastiske tegninger og mandalas, som er beregnet til afslapning, inspiration, kreativitet og lindring af stress. Læs mere nedenfor.

  Kast dig over den nye trend med denne antistress bog, der tager dig på en travetur gennem fantasiens rige og væk fra din travle hverdag. Tag dig en feriedag derhjemme, sæt noget god musik på og dyk ned i bogens sider. Malebogen giver dig en næsten levende følelse af at være del af det smukke mandalaunivers; en oplevelse ud over det sædvanlige, der er beregnet som timevis af stressfrigørende underholdning.

  Malerbøger for voksne har en terapeutisk virkning og er udviklet til at være en sund proces for både sjæl og sind. At male i malerbøger giver en større sanselighed og kropslighed, som påvirker dig med en positiv indflydelse på din krop og hjerne, så du kan finde den ro du har brug for, og som i al almindelighed er vigtig at værne om.

  Malerbogen rummer smukke detaljerede pen-og-blæk illustrationer, som alle blot venter på at blive bragt til live af din farvelægning og som alle er lavet med intentioner om forebyggelse af stress, dæmpe angst og nervøsitet.

  Denne malebog er et ideelt redskab til at træne dit fokus og appellerer til både du, alle andre og naturligvis også til male-glade børn og unge. Vi har godt af den fordybelse og ro, som denne malebog fører med sig!

  Mangler du farveblyanter kan du finde dem her

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /