Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 260 gange

Anti-snorke næseklip i silikone - Blå

  Del

  zoom
  Anti-snorke næseklip i silikone - Blå
  Set 260 gange

  Tænker du på en bestemt person, når du hører ordet snorke? Med denne anti-snorke næseklip kan enhver syvsover kureres for deres høje snorken på ingen tid! Klippen fungerer også som en luftrenser, der holder smittende bakterier ude. Læs mere om produktet

  Kr. 199,00
  -0%
  Køb 1 199,00 kr./stk.
  Køb 2 89,00 kr./stk. Spar 110,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Tænker du på en bestemt person, når du hører ordet snorke? Med denne anti-snorke næseklip kan enhver syvsover kureres for deres høje snorken på ingen tid! Klippen fungerer også som en luftrenser, der holder smittende bakterier ude.

  Denne næseklip er måske lille, men ikke at undervurdere, da den med det samme kan hjælpe enhver til at opnå en bedre søvn. Alt du skal gøre er blot at placere silikonepropperne i næseborene og lade den lille klip gøre resten for dig.

  OBS: Produktet er ikke af samme mærke som i videoen, men har samme funktionalitet. 

  Renser luften og stopper snorken

  Det menes, at et af grundene til, at man snorker, kan være, at personen i søvne lukker delvist af for luftvejene. Det kan anti-snorke næseklippen rette op på ved at gøre det nemmere for dig at trække vejret og stoppe snorken.

  Fordi næseklippen også har flere lag af filtre, er den også med til at rense luften for bakterier, så du kan dæmme op for at blive syg.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /