Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 172 gange

Anti-Snorke Bånd

  Del

  zoom
  Anti-Snorke Bånd
  Set 172 gange

  Genialt bånd som stopper din snorken. Super smart og effektivt bånd, som lader luften løbe frit, ved at skyde hagen frem og åbne for luftpassagen gennem svælget.  Er du træt af søvnløse nætter med snorkeri? Så prøve det helt enkle, men utrolige effektive Anti-Snorke Bånd. Læs mere om produktet

  Kr. 199,00
  -0%
  Køb 1 199,00 kr./stk.
  Køb 2 49,00 kr./stk. Spar 150,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre
  Genialt bånd som stopper din snorken. Super smart og effektivt bånd, som lader luften løbe frit, ved at skyde hagen frem og åbne for luftpassagen gennem svælget.  Er du træt af søvnløse nætter med snorkeri? Så prøve det helt enkle, men utrolige effektive Anti-Snorke Bånd.

  Det giver ro i soveværelset og du/i vil vågne friske og veludhvilet op. Mange tusinde danskere lider under snorken i soveværelset, hvilket påvirker nattesøvnen og/eller at kunne falde i søvn. Oftest er det den ene part, som snorker og det resultere mange gange i, at folk ikke sover i samme rum som deres samlever/ægtefælle - Men med det smarte Anti-Snorke Bånd fra Adore Better Living, så kan du/i nu sætte en stopper for snorkeriet.

  I langt de fleste tilfælde, så kommer snorken af, at der ikke er fri adgang fra luftrøret og op til næse og mund. Dette skyldes ofte at ens mund er åben eller at undermunden falder tilbage og blokerer luftgennemstrømningen gennem svælget  mens man sover hvilket medfører den karakteristiske rallen (snorken)
  Ved at påføre sig Anti-Snorke båndet inden man falder i søvn, så får man låst sin kæbe fast i en rigtig position, så undermunden ikke falder tilbage eller ned og blokerer for luften og dermed skabes den optimale plads for en fri gennemstrømning.

  Båndet er nem at tage på. Det kan justeres nemt ind og ud og er fremstillet af et dejlig blødt og elastisk materiale, som gør det behageligt at sove med. -  En super enkelt, effektivt og billig måde, at løse et frustrende problem på.

  • Detaljer: Anti Snorke Bånd
  • Mærke: Adore Better Living
  • Åbner for fri adgang fra luftrøret og op til næse og mund
  • Justerbart Blødt elastisk materiale
  • Størrelse: 60 x 9 cm.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /