PRISFALD
SPAR 39%
Anti snorke kæbestrop – Behagelig, men effektiv

Anti snorke kæbestrop – Behagelig, men effektiv

thumb

Anti-snorke mundskinne

Anti-snorke armbånd

Regular Price 145 kr Special Price 89 kr

Uanset om det er dig selv eller din partner, der snorker, får du med dette tilbud midlet, der kan stoppe snorken nemt og hurtigt!Anti-snorke armbåndet registrerer din snorken og udsender små elektriske impulser, der forstyrrer og dermed stopper din snorken. Armbåndet er komfortabelt at have på, mens du sover, og det kan tilpasses alle håndled. Læs videre nedenfor.

På lager og klar til afsendelse
Id: 4519
SKU
Anti-snorke armbånd

Anti-snorke armbånd - stop med at snorke i dag!

Vi kender alle en snorker. Og hvis ikke, så er det nok dig selv! Uanset hvem det er, er lyden høj og irriterende, og kan forstyrre nattesøvnen for dem der skal høre på det. Men det er der nu en løsning på!

Dette anti-snorke armbånd stopper nemt og hurtigt snorkeriet, og skal bare påføres før den der snorker går i seng.

Anti-snorke armbåndet registrerer din snorken og udsender små elektriske impulser, der forstyrrer og dermed stopper din snorken. Armbåndet er komfortabelt at have på, mens du sover, og det kan tilpasses alle håndled.

Specifikationer• Armbåndet kan være tændt i 8 timer (slukker automatisk)• Strømforsyning: 1.5V AAA batterier (ikke inkluderet)• Farve: Sort• Vægt: 60 g.

Benyt dig af tilbuddet nu og forær dig selv eller din partner det smarte anti-snorke armbånd! Så er I garanteret en god nattesøvn..

Bliv inspireret

Andre kigger lige nu på disse populære produkter

Produkter fra samme kategori