Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Anti-skrid bakke til foderskål

  Del

  zoom
  Anti-skrid bakke til foderskål

  Denne anti-skrid bakke til foderskåle er en smart opfindelse, som vi dyreejere ikke tænker over i dagligdagen at vi har brug for, men som vi slet ikke kan leve foruden, når først den har været indført i vores hjem! Bakken eliminerer den konstante rengøring omkring mad- og vandskålene ved blot at være placeret under skålene, så du dagligt sparer tid og besvær på rengøring. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 79,00

  Vejl. pris kr 119,00

  -34%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Denne anti-skrid bakke til foderskåle er en smart opfindelse, som vi dyreejere ikke tænker over i dagligdagen at vi har brug for, men som vi slet ikke kan leve foruden, når først den har været indført i vores hjem! Bakken eliminerer den konstante rengøring omkring mad- og vandskålene ved blot at være placeret under skålene, så du dagligt sparer tid og besvær på rengøring. Læs mere nedenfor.

  Alle kæledyrsejere kender til den obligatoriske rengøring efter fodringstid, fordi vores dyr selvfølgelig kun har deres snuder at navigere rundt i deres skåle med, men nu kan alle former for spild under fodring heldigvis undgås på en praktisk og nem måde, så du effektivt kan holde gulvene rene, pæne og tørre.

  Denne anti-skrid bakke er udviklet til at holde to skåle (ikke inkluderet) og er designet med forhøjede kanter, der forhindrer spild, når din hund eller kat guffer mad og slubrer drikke i sig. Det skridsikre materiale afholder bakken og skålene i at glide, så du ikke længere skal tænke over hverken fugt eller hygiejne omkring foderskålene.

  Tip: Ved at fylde den ydre grøft i bakken med vand, rundt om skålene, kan du ydermere forhindre ubudne myrer i at invadere dit kæledyrs foder. 2 problemer med 1 smæk.

  Specifikationer
  Dimensioner: ca. 53 x 26 x 8 cm

  PS: Foderskåle medfølger ikke.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /