Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Ananas slicer

  Del

  zoom
  Ananas slicer

  Ananas sliceren er en skøn nyhed til dig med et ønske om en sund livsstil, til dig der allerede har en sund livsstil eller dig, der bare er enig med os i, at ananas er noget af det bedste (og sundeste!) slik, som vi kan få fingrene i, når der skal guffes snacks. Med den smarte ananas slicer kan du nemt skære skiver af frisk ananas og bruge det som del i en frugtsalat, anvende det i din juice eller skære det ud i skiver til din madlavning. Læs videre nedenfor. Læs mere om produktet

  Kr. 29,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Ananas sliceren er en skøn nyhed til dig med et ønske om en sund livsstil, til dig der allerede har en sund livsstil eller dig, der bare er enig med os i, at ananas er noget af det bedste (og sundeste!) slik, som vi kan få fingrene i, når der skal guffes snacks. Med den smarte ananas slicer kan du nemt skære skiver af frisk ananas og bruge det som del i en frugtsalat, anvende det i din juice eller skære det ud i skiver til din madlavning. Læs videre nedenfor.

  En let sag at nyde din sunde slik
  Mange, der ønsker en sund livsstil, har ananas inkluderet som en helt naturlig del i deres kost, for ananas er ikke alene søde og saftige, men også yderst sunde og nærende. Ananas bidrager ikke blot med mange vitaminer til din daglige kost, men også med bromelain, der hjælper på blodomløbet, og som sænker blodtrykket. Ananas er med andre ord en skøn spise, som er et godt alternativ til usunde sager, fordi det også både mætter og smager af meget, mens det tilfredsstiller din søde tand.

  En friskskåret skive ananas er noget af det bedste og sundeste slik du kan indtage og sliceren lader dig helt ubesværet fjerne pulpen i ananassen, mens den på ingen tid endvidere skærer resten af ananassen ud for dig med dens stål klinge, når blot du drejer den rundt nede i tropefrugten, så du med det samme kan tage for dig eller servere for dine gæster.

  Specifikationer
  Materialer: resistent plast og stål klinge
  Ergonomisk håndtag
  Dimensioner: ca. 10,5 x 22 x 9 cm

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /