Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Aluminium Fidget Spinner

  Del

  zoom
  Aluminium Fidget Spinner

  Når hovedet skal renses for bekymringer, og der skal stresses af, er en Fidget Spinner det perfekte værktøj. Det er den nyeste trend bland voksne såvel som børn og unge. Dette fordi den hjælper med at fokusere og siges endda at kunne hjælpe mod rastløshed hos børn med ADHD og autisme. Læs mere om den herunder. Læs mere om produktet

  Kr. 69,00
  -0%

  * Påkrævede felter

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Når hovedet skal renses for bekymringer, og der skal stresses af, er en Fidget Spinner det perfekte værktøj. Det er den nyeste trend bland voksne såvel som børn og unge. Dette fordi den hjælper med at fokusere og siges endda at kunne hjælpe mod rastløshed hos børn med ADHD og autisme. Læs mere om den herunder.

  Fidget Spinners beskrives som årets must-have, når det kommer til kontor-’legetøj’. De er hurtigt blevet en favorit blandt voksne og børn, og de findes i mange forskellige varianter. Denne er af aluminium, og du kan få den både i guld, rosaguld og metalblå.

  Koncentration og afslapning

  Spinneren fungerer ved, at du holder tommel- og pegefinger på midten, og drejer den rundt således. I mange tilfælde er den blevet brugt som et værktøj til at sænke stress- og angstniveauer hos børn og voksne.

  Fidget Spinners siges også at øge koncentrationen, fordi de skaber en form for baggrundsbevægelse for børn med ADHD.

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /