Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 178 gange

Altanbord

  Del

  zoom
  Altanbord
  Set 178 gange

  Hvis din altan ikke er så stor, kan du med dette smarte udendørs altanbord spare plads og pakke det ned, når du ikke skal bruge det. Hvis bordet bruges sammen med et par stole og puder bliver altanen det hyggeligste sted i huset. Læs mere om produktet

  Kr. 199,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Hvis din altan ikke er så stor, kan du med dette smarte udendørs altanbord spare plads og pakke det ned, når du ikke skal bruge det. Hvis bordet bruges sammen med et par stole og puder bliver altanen det hyggeligste sted i huset.

  Du kan nu spise morgenmad og nyde en kop varm kaffe på bordet i morgensolen og den flotte udsigt, som altanen giver dig.

  Tilpas bordet nøjagtigt til dig og dine behov

  På grund af altanbordets lille størrelse vil det være ideelt som bord på altanen eller til at tage med på ferie. Bordet kan foldes sammen og sættes op over alt, og fordi det fylder så lidt, er det utroligt nemt at have med rundt.

  Bordet er både udstyret en lille skuffe og kopholdere, som lige så let kan fjernes igen. Samtidig kan du justere på højden og vinklen af bordet, så det passer præcis, som det skal.

  Egenskaber:

  • Holder op til 10kg
  • Måler: 52 x 39cm
  • Kan foldes sammen

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /