Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 192 gange

Air Hawk pro luftkompressor - Originalen

  Del

  zoom
  Air Hawk pro luftkompressor - Originalen
  Set 192 gange

  Nu kan du få en universal luftkompressor, som du kan bruge på alt, der kunne have brug for at få pumpet noget luft i. Den kan både bruges til at pumpe dæk på cykler, kan bruges til sportsudstyr, legetøj, luftmadrasser og meget mere. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 799,00

  Vejl. pris kr 898,00

  -11%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Nu kan du få en universal luftkompressor, som du kan bruge på alt, der kunne have brug for at få pumpet noget luft i. Den kan både bruges til at pumpe dæk på cykler, kan bruges til sportsudstyr, legetøj, luftmadrasser og meget mere.

  HUSK: Gratis fragt til pakkeshop! leveringstid 1-2 hverdage.

  Pumpen er lille og komprimeret med lad dig ikke narre, for den er utrolig effektiv – det er bare et plus, at den er designet lige til at kunne have i hånden. Størrelsen gør den også nem at gemme væk, når du ikke skal bruge den og det at den fylder mindre er til fordel for dig, fordi du altid kan finde plads til den.

  Egenskaber:

  • Pumper hurtigt alle slags dæk p sekunderDigital LED luftstrykmåler
  • Lufttryk op til 10 bar/150 psi
  • Stopper når den når det rigtig dæktryk
  • Indbygget LED lys
  • Medfølger taske
  • 3 Ventiler inkluderet (Passer til dæk,bolde, cykler osv.)
  • Medfølger 1 stk.  genopladelig batteri/AC Charger
  • Cigartænder/12V kabel adapter medfølger
  • vægt 1.52 Kg
  • Display kan vise: KPA, PSI or BAR

  Nemmere at benytte end enhver anden pumpe

  Med den originale Air Hawk Deluxe Luftkompressor skal du ikke længere skal bøvle med at pumpe dine op med en manual pumpe, men i stedet lade universalpumpen klare hel arbejdet for dig. Alt du skal gøre er blot at skifte mundstykket for enden af den, så den passer til lige netop det, du ønsker at fylde med luft. Derefter sættes Air Hawk i gang og du vil se, at den er færdig på bare få sekunder. Det giver dig de mest effektive luftkompressor, du kan forestille dig.

  Smarte funktioner samlet i et produkt

  For at gøre pumpningen endnu nemmere for dig, er den udstyret med LED lampe, trykmåler og kan automatisk slå fra, når det optimale dæktryk er nået, som kan komme dig til gode, hvis du vil pumpe nogle dæk. Lampen gør så du kan bruge produktet i mørket eller hvor der er svagt lys, så du altid ved, hvor du skal indsætte mundstykket. Trykmåleren gør så du aldrig er i tvivl om hvor højt et tryk, du har opnået, og sikrer også, at du ikke kommer til at ødelægge genstanden ved at give den et overtryk.

  Kan benyttes af alle

  Den originale Air Hawk Deluxe luftkompressor er let at benytte grundet de mange funktioner og egenskaber som den har. Derfor kan den bruges af hvem som helst, da den er nem at håndtere lige meget hvor lidt erfaring du har med værktøj.

  OBS: Kun engelsk manual.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /