Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 1060 gange

Air Dragon Mini kompressor

  Del

  zoom
  Air Dragon Mini kompressor
  Set 1060 gange

  Vær beredt! Med denne Air Dragon mini kompressor kan du hurtigt og nemt pumpe luft i alt fra ungernes fodbold til det flade hjul på bilen. Luftkompressoren er ikke større, end at du kan holde den i hånden. For mere info se herunder. Læs mere om produktet

  Kr. 299,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Vær beredt! Med denne Air Dragon mini kompressor kan du hurtigt og nemt pumpe luft i alt fra ungernes fodbold til det flade hjul på bilen. Luftkompressoren er ikke større, end at du kan holde den i hånden. For mere info se herunder.

  OBS: 2-4 dages leveringstid.

  Dækket på bilen er fladt, heldigvis har du vejhjælp. Glem det! Det er spild af tid. Din vejhjælp er denne Air Dragon Mini kompressor, som ikke fylder mere end en kraftig boremaskine. Læg den i det medfølgende etui, og smid den i bagagerummet, så er du altid helgarderet. 

  Elektrisk luftpumpe til 12 V

  Nu er du jo nok sjældent i nærheden af en stikkontakt, når uheldet er ude, og du holder på landevejen med et fladt dæk. Derfor kan Air Dragon tilsluttes din bils 12 volts-udgang. Bare sæt stikket i, og tryk på aftrækkeren.

  Bærbar kompressor med skærm

  Du behøver ikke være nervøs for, at du kommer for meget eller for lidt luft i. Air Dragon har en digital, programmerbar og let læselig trykmåler. Indstil psien, og tryk på aftrækkeren. Den stopper automatisk, så du får det rette dæktryk.

  Praktisk kompressor med lys og diverse adaptere

  Selv om natten er det intet problem at finde ventilen og pumpe dækket op. Air Dragon er nemlig udstyret med et kraftigt LED lys, der oplyser præcis det område, du har brug for for hurtigt at kunne pumpe luft i dit dæk.

  I bunden af Air Dragon er et lille rum, som indeholder diverse adaptere, så du kan pumpe næsten hvad som helst op. Bolde, luftmadrasser, cykel- og knallertdæk, dækket på sækkevognen eller trillebøren … nå ja, og bildækkene, naturligvis.

  Air Dragons kraftige motor sørger for, at du kan pumpe hvad som helst op på ingen tid, og dens lange, fleksible slange kommer nemt rundt og bliver ikke en kæp i hjulet for dig.

  Spar tid og penge!

  Med Air Dragon slipper du for at skulle køre til tanken eller andre steder med luftpumpe eller for at skulle investere i en stor, besværlig kompressor. Air Dragon sparer dig både tid og penge. Den er lige ved hånden, den er hurtig og handy, og så er den billig.

  Lufttryk op til 8 bar. Ledning måler 4,5 m. 

  OBS: ønsker du at bruge den direkte i 220v stikkontakt? Så kan du købe en omformer her.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /