Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 175 gange

Air Bed Oppustelig sofa

  Del

  zoom
  Air Bed Oppustelig sofa
  Set 175 gange

  Med denne oppustelige air bed sofa kan du gøre dine ture på stranden, på camping eller på udendørs festivaler super komfortable og hæve niveauet for optimal afslapning. Sofaen er nem at have med, og du skal ikke bruge noget udstyr til at puste den op med. Den kan let flyttes rundt, så du kan bruge den, hvor du vil. Se mere nedenfor.  Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 219,00

  Vejl. pris kr 399,00

  -45%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Med denne oppustelige air bed sofa kan du gøre dine ture på stranden, på camping eller på udendørs festivaler super komfortable og hæve niveauet for optimal afslapning. Sofaen er nem at have med, og du skal ikke bruge noget udstyr til at puste den op med. Den kan let flyttes rundt, så du kan bruge den, hvor du vil. Se mere nedenfor. 

  Den oppustelige air bed er fremstillet i et slidstærkt materiale, der gør den solid og holdbar. Materialet er desuden meget let, hvilket gør air bed sofaen nem at have med rundt.

   

  Oplev camping, festival og strandliv på en ny måde

  Lige så snart du har prøvet den oppustelige sofa én gang, bliver det en uundværlig makker til alle udendørsaktiviteter i de varme sommermåneder. En tur på camping bliver pludselig en komfortabel affære, da du kan lægge dig i din air bed og finde hvile i stedet for at sidde i en campingstol eller ligge på et tyndt liggeunderlag.

  Festivalerne bliver også meget mere behagelige, og da den oppustelige sofa er så nem at tage med sig rundt, kan du både ligge og lytte til gode koncerter helt uden at få ondt i ben og fødder og ligge og slappe af på campingområderne.

  Da materialet er meget modstandsdygtigt skal du heller ikke være nervøs for at tage den med på stranden eller på vandreture i bjergene, hvor du også vil opleve en helt ny form for komfort.

  Tag din airbed med overalt

  Når den oppustelige sofa er pakket sammen, kan den være i den medfølgende taske, som har praktiske håndtag. Tasken gør den let at have med overalt og sikrer dig en uundværlig mulighed for afslapning, lige meget hvor du er.

  Når din air bed skal pustes op, svinges den fra side til side for at blive fyldt med luft. Herefter rulles enden sammen, så luften bliver i sofaen. Selen lukkes med en enkelt kliklås, og så er sofaen klar til brug.

  Billig air bed

  Køb din air bed allerede i dag, og vær forberedt til sommerens festivaller og campingture. Hos får du altid dine must haves til billige priser.

  Egenskaber:

  • Farve: Blå
  • Slidstærk materiale
  • Inklusiv taske med håndtag
  • Måler oppustet: 70 x 190 x 50 cm
  • Måler sammenfoldet: 20 x 34 x 17 cm

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /