Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 119 gange

Affugtningsposer - 3 x 50ml

  Del

  zoom
  Affugtningsposer - 3 x 50ml
  Set 119 gange

  Med de smarte affugtningsposer kan du nemt og hurtigt afhjælpe fugt og forbedre luftkvaliteten i dit hjem, i din bil, din campingvogn, kælder, garage eller båd. Affugtningsposerne er små og kompakte, så de let kan let opbevares i dine skabe eller skuffer, og klarer affugtning i et snuptag, mens de også eliminerer uønskede lugte. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 19,00

  Vejl. pris kr 29,00

  -34%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Med de smarte affugtningsposer kan du nemt og hurtigt afhjælpe fugt og forbedre luftkvaliteten i dit hjem, i din bil, din campingvogn, kælder, garage eller båd. Affugtningsposerne er små og kompakte, så de let kan let opbevares i dine skabe eller skuffer, og klarer affugtning i et snuptag, mens de også eliminerer uønskede lugte. Læs mere nedenfor.

  Godt indeklima
  Affugtningsposerne absorberer fugt fra den omgivende atmosfære og isolerer det inde i sig, så de skaber et sundt indeklima og forhindrer møl, fugt og skimmel i at trives i dit hjem. Og faktisk skal der ikke mere til, end en billig affugter, for at du kan skabe et godt indeklima med frisk luft i dit hjem, og i dine skabe og opbevaringskasser.

  Kombinationen mellem affugtningsposernes funktion og kompakte størrelse gør dem særligt nyttige til at tørre små steder med meget lidt luftcirkulation og plads, fordi de reducerer kondens og derved forhindrer opbygning af mug og skimmel.

  Indhold
  3 x 50ml affugtningsposer

  Specifikationer
  Dimensioner: 21,2 x 14,2 x 2,6 cm

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /