Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Æg med havdyr

  Del

  zoom
  Æg med havdyr

  Der er ikke noget, der kan fange børns opmærksomhed, som naturens underfundighed. Og det er lige netop det, du får med disse æg med havdyr i. De klækkes nemlig, og ud kommer den sødeste eller den farligste, lille unge af en hammerhaj, spækhugger, kaskelothval eller måske en tigerhaj. Læs mere om produktet

  Kr. 29,00
  -0%
  Køb 1 29,00 kr./stk.
  Køb 3 25,00 kr./stk. Spar 4,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Der er ikke noget, der kan fange børns opmærksomhed, som naturens underfundighed. Og det er lige netop det, du får med disse æg med havdyr i. De klækkes nemlig, og ud kommer den sødeste eller den farligste, lille unge af en hammerhaj, spækhugger, kaskelothval eller måske en tigerhaj.

  Ægget her er ca. 5,5 cm højt. Det kan fås med 4 forskellige unger. Æggene sælges assorteret for at højne spændingsmomentet.

  Udklæk et havdyr

  Ægget skal blot lægges i vand – mere naturtro bliver det da ikke. Herefter udklækkes det dag for dag, indtil det lille havdyr er ude i det fri. Du kan roligt regne med, at både voksne og børn bliver fascineret af denne proces. Når havdyret er udklækket, kan det naturligvis indføres i nye, spændende lege.

  Billig gave til børn

  Ægget er så billigt, at alle kan være med. Du kan endda købe mere end et til denne fordelagtige pris.

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...