Populære produkter

Mest populære

Ugens mest solgte varer

Få tips, nyheder og gode tilbud!

Modtag nyhedsbrev og fantastiske tilbud fra Manillo via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Hos Manillo sælger vi alt fra A-Z – alt fra små batterier til store elektriske pejse. Vi gør rigtig meget ud af, at finde nye og spændende produkter til dig og selvfølgelig til gode priser, som vi alle kan være med på.

Du kan trygt handle hos os – vi er selvfølgelig e-mærke godkendt og så går vi meget op i, at du som kunde skal føle dig godt tilpas og vi ønsker kun at give den bedste kundeservice.

Hvis vi skal fremhæve nogle af vore mest populære produkter, så må det være følgende:

Mobil Aircondition
– Skab et behageligt indeklima med mobil aircondition. Et super fornuftigt valg i de varme sommermåneder, hvor vi alle har brug for at blive kølet ned en gang imellem.

TV shop, originale Tvins produkter
– Hos Manillo er du sikret den bedste pris på TV Shop DK produkter og vi er stolte af, at kunne præsentere dig for de nyeste varer på markedet.

El pejs
– Spred hygge i hjemmet med en elektrisk pejs. Den giver en super hyggelig atmosfære i ethvert rum i dit hjem.

Insekt- & skadedyrsbekæmpelse
– Ødelæg ikke dine sommerdage- & aftener pga. uindbudte insekter, som myg, hvepse, fluer osv. Hos Manillo kan du få både forebyggende samt bekæmpende redskaber til, at komme de irriterende insekter og skadedyr til livs.

Vakuumposer
– Vakuumposer er intet mindre end en genial opfindelse. Opbevar dit vintertøj, dine dyner, babytøj osv. i disse smarte vakuumposer, som intet fylder. Vi har et stort udvalg i flere str.

Men derudover sælger vi også alt muligt andet godt – se det store udvalg her på siden, ved at klikke dig igennem vores kategorier.

er blevet tilføjet til din kurv.
Betaling