Om os Kundeservice
Telefon: 71 99 56 46 Skriv til os: [email protected]

Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

6 Stikdåse m. afbryder/jord - 1,5 m

  Del

  zoom
  6 Stikdåse m. afbryder/jord - 1,5 m

  Diverse elektriske apparater i dit hjem kræver ofte en masse stikdåser, så der altid er strøm i nærheden af eksempelvis dit tv, din computer, din kaffemaskine eller mikrobølgeovn. Den hvide stikdåse har 6 jordstik, som sørger for at dit behov for strøm altid er dækket ind, samt en afbryder, så du kan spare på strømtilførslen, når ikke den er i brug. Læs videre nedenfor. Læs mere om produktet

  Kr. 59,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Diverse elektriske apparater i dit hjem kræver ofte en masse stikdåser, så der altid er strøm i nærheden af eksempelvis dit tv, din computer, din kaffemaskine eller mikrobølgeovn. Den hvide stikdåse har 6 jordstik, som sørger for at dit behov for strøm altid er dækket ind, samt en afbryder, så du kan spare på strømtilførslen, når ikke den er i brug. Læs videre nedenfor.

  Med stikdåsen får du strøm nok til 6 enheder på en gang, så dit behov for strøm altid er dækket ind. Stikdåsen er beskyttet med 2 benet 6 jordstik og er derfor velegnet til større apparater som fjernsyn, mikrobølgeovne eller computere.

  Specifikationer
  6 jordstik og afbryder
  Børnesikret model
  Kabel længde: 150 cm

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /