Prisfald

3D sovemaske

3D sovemaske

3D sovemaske

39 kr.

På lager

39 kr.

Sov godt om natten uden forstyrrelser fra lys, med en smart unisex 3D sovemaske. Vælg ml. mange farver. Køb i dag, vi har hurtig levering!

Ryd

Beskrivelse

1 stk. smart unisex 3D sovemaske

Du behøver ikke at være rutineret bruger af sovemasker for at værdsætte, at denne sovemaske skiller sig ud fra mængden med sit moderigtige og stilrene 3D look, der er støbt i blødt skum og betrukket i polyester, og som har en unik form, hvilken tillader dig at bevæge dine øjne frit under masken, helt uden at lægge noget pres på dine øjenlåg.

Maskens design holder langt mere lys ude, mens du frit kan ånde, uden en følelse af undertrykkelse af din vejrtrækning, fordi masken er ergonomisk udformet, så den tilslutte sig rundt om din næse, fremfor blot at ligge fladt henover din næseryg.

Mørkelægning derhjemme eller på rejsen

Sovemaskens hovedformål er at blokere for lys, kraftige såvel som svage lyskilder, og er endvidere udstyret med en fleksibel og justerbar velkro-rem, så masken ikke gnaver eller generer dig mens du sover.

Sovemasken er ideel at anvende derhjemme eller når du er ude at rejse, hvad enten det er med tog, bil, bus eller fly. Plej dig selv med en fantastisk skønhedssøvn, når du sidder i et fly, omringet af lys fra nabo-passagererne, eller hvis du gerne vil sove længe i dine weekender, men ikke har mørklægningsgardiner i dit hjem, som kan blokere for lyset i soveværelset.

Specifikationer:

 

  • Materialer: Polyester og skum
  • Vægt: 15 g
  • Dimensioner: ca. 23,5 x 9 cm
  • Farve: mange flotte at vælge mellem

Yderligere information

Vægt N/A
Farver

, , , , , , , , ,