Om os Kundeservice
Telefon: 71 99 56 46 Skriv til os: [email protected]

Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

3 Stikdåse m. forlængerledning - 1,5 m

  Del

  zoom
  3 Stikdåse m. forlængerledning - 1,5 m

  Diverse elektriske apparater i dit hjem kræver ofte mange stikdåser eller en god forlængerledning, så der altid er strøm i nærheden af eksempelvis din computer, dit tv, mikrobølgeovn eller kaffemaskine. Den praktiske stikdåse med forlængerledning har en længde på 1,5 meter og er udstyret med 3 jordstik, så dit behov for strøm nemt kan dækkes ind. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Kr. 49,00
  -0%
  Køb 1 49,00 kr./stk.
  Køb 2 39,00 kr./stk. Spar 10,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Diverse elektriske apparater i dit hjem kræver ofte mange stikdåser eller en god forlængerledning, så der altid er strøm i nærheden af eksempelvis din computer, dit tv, mikrobølgeovn eller kaffemaskine. Den praktiske stikdåse med forlængerledning har en længde på 1,5 meter og er udstyret med 3 jordstik, så dit behov for strøm nemt kan dækkes ind. Læs mere nedenfor.

  Ved anskaffelse af en eller flere stikdåser får du strøm nok til alle dine enheder på en gang, så dit behov for strøm altid er dækket ind. Stikdåsen er beskyttet med tre 2-benet jordstik og er derfor velegnet til større apparater som fjernsyn, computere eller mikrobølgeovne, mv.

  Specifikationer
  3 jordstik og forlængerledning
  Børnesikret model
  Kabel længde: 150 cm

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /