Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

3-i-1 Universal mobilholder - sugekop/luftkanal

  Del

  zoom
  3-i-1 Universal mobilholder - sugekop/luftkanal

  Hvorfor nøjes med en almindelig mobilholder, når du kan få en, der både kan sættes på vinduet, i bilens ventilator, og som kan tilpasses nærmest alle mobiler? Med denne universal mobilholder kan du nemt bruge din mobil på farten! Læs mere om produktet

  Kr. 75,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Hvorfor nøjes med en almindelig mobilholder, når du kan få en, der både kan sættes på vinduet, i bilens ventilator, og som kan tilpasses nærmest alle mobiler? Med denne universal mobilholder kan du nemt bruge din mobil på farten!

  3-i-1 Universal mobilholderen er til dig, der bruger mobilen i bilen, og som gerne vil have en mobilholder i høj kvalitet og med mange muligheder for opsætning.

  Universal mobilholder med mange funktioner

  Med i sættet får du 3 forskellige dele, som gør det muligt at bruge den universale mobilholder overalt i bilen. Mobilholderen kan både vendes og drejes til lige præcis den vinkel, der passer dig bedst.

  3-i-1 Universalmobilholderen er lavet af ABS-materiale, som gør holderen solid. Klemmens bredde er på optil 93 millimeter, så den kan rumme enhver mobil med både denne bredde og under.

  Du kan finde universal mobilholderen i sort/rød, så måske du kan få én der passer til interiøret i bilen.

  3-i-1 egenskaber: Kan bruges både med sugekop eller monteres  i luftkanalen.

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /