Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 319 gange

2 stk. Epistick epilator

  Del

  zoom
  2 stk. Epistick epilator
  Set 319 gange

  Slip for de små dun, der dukker op på overlæben, mellem øjenbrynene og i resten af ansigtet, med denne smarte Epistick fjederhårfjerner. Du kan nu hurtigt og effektivt fjerne hår fra dit ansigt, uden at efterlade din hud rød og irriteret. Læs videre nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 25,00

  Vejl. pris kr 49,00

  -49%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Slip for de små dun, der dukker op på overlæben, mellem øjenbrynene og i resten af ansigtet, med denne smarte Epistick fjederhårfjerner. Du kan nu hurtigt og effektivt fjerne hår fra dit ansigt, uden at efterlade din hud rød og irriteret. Læs videre nedenfor.

  Epistick epilator hårfjerner til ansigtet

  Er du også træt af de små dun, der dukker op på din overlæbe og mellem øjenbrynene? Når du fjerner dem med en skraber eller pincet bliver huden irriteret og du kan blive uren. Det slipper du for med denne Epistick epilator hårfjerner til ansigtet.

  Hårfjerneren, der består af en fjeder og to håndtag, fjerner hurtigt og effektivt de irriterende hår, og skraber ikke kun toppen af - så din hud bliver ikke irriteret. Hårfjerneren kan også anvendes efter at du har lagt din makeup, til når du er på vej ud af døren. Det er smertefrit og nemt, hvilket også er hvorfor den hitter på alle beautylister.

  Du skal bare følge to lette trin:

  1. Bøj først Epistick epilator hårfjerneren, med ét håndtag i hver hånd, og placer fjederen på området hvor du ønsker at fjere hårene.
  2. Drej nu langsom håndtagene væk fra ansigtet og rul langsom opad.

  Efter brug kan du med fordel placere et varmt fugtigt håndklæde på området, hvor du har brugt hårfjerneren, for at yderlige berolige huden.

  Rengøring

  Hårfjerneren rengøres nemt med husholdningssprit og en klud, som føres hen over overfladen.

  Du behøver ikke engang et spejl for at bruge Epistick epilator hårfjerneren! Det er nemt, hurtigt og effektivt!

  Se video om hvordan du bruger Epistick epilator hårfjerneren her!

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /