Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 109 gange

2-i-1 klips og måleske til hundemad - Grøn

  Del

  zoom
  2-i-1 klips og måleske til hundemad - Grøn
  Set 109 gange

  Hvis ikke du lukker posen med hundemad, bliver hundemaden kedelig. Nøjagtigt som dine cornflakes. Og det vil du vel ikke byde din hund? Denne 2-i-1 klips og måleske kan både bruges til at lukke posen tæt og til at øse maden op med. Læs mere om produktet

  Kr. 59,00
  -0%
  Køb 1 59,00 kr./stk.
  Køb 2 35,00 kr./stk. Spar 24,00 kr.
  Køb 4 29,00 kr./stk. Spar 30,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Hvis ikke du lukker posen med hundemad, bliver hundemaden kedelig. Nøjagtigt som dine cornflakes. Og det vil du vel ikke byde din hund? Denne 2-i-1 klips og måleske kan både bruges til at lukke posen tæt og til at øse maden op med.

  Har du hund – stor som lille – så kan du ikke undvære denne 2-i-1 klips og måleske til hundemad. Den er supersmart.  For ikke nok med, at du kan måle præcist op, hvor meget mad din hund skal have, du kan også bruge den til at lukke posen med bagefter, så maden bevarer sin smag og sprødhed.

  Innovativt design

  Når du har målt hundemaden op – skeen kan indeholde 237 ml – så klapper du bare skeen sammen og sætter den på posen som en klemme.

  Beregnet til fødevarer

  Eftersom skeen kommer i berøring med din hunds mad, er den naturligvis lavet af et miljøvenligt fødevaregodkendt materiale.

  Findes kun i grøn.

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /